Heb je pijn of een stram gevoel als je opstaat?

Terwijl buiten de wind om het huis giert en de regen tegen het raam striemt, draai je jezelf nog een keer lekker om en trek je het dekbed behaaglijk om je heen. Wat kan het toch heerlijk zijn om ’s avonds in bed te kruipen of ’s morgens langzaam te ontwaken. Mits je een goed slaapsysteem hebt natuurlijk…

Word je wakker met pijn in je nek of onderrug, heb je een stram gevoel bij het opstaan of is je matras toe aan vervanging? Dan wordt het tijd om je licht eens op te steken bij een slaapspecialist. Want een goede nachtrust? Daar komt nog heel wat meer bij kijken dan je in eerste instantie denkt.

Welk type matras past bij jou en wat is de ideale bedbodem? Welk kussen zorgt voor de juiste ondersteuning en wat is voor jou het beste materiaal voor het dekbed? Dat zijn heel wat vragen waar je als leek niet direct een antwoord op hebt. Gelukkig kun je voor een persoonlijk en deskundig advies terecht bij TMC Wonen.

Dit familiebedrijf werd ruim veertig jaar geleden opgericht in Goes en telt inmiddels vier woonwinkels. Als je vandaag de dag één van de TMC woonwinkels bezoekt, is de kans groot dat je wordt geholpen door de tweede of derde generatie. De passie voor wonen zit hen in het bloed.

Die passie ervaar je wanneer je de woonwinkel bezoekt. Enerzijds is een bezoek aan TMC Wonen echt een beleving. Anderzijds komt de passie voor wonen tot uiting door het persoonlijke en deskundige advies van de woonadviseurs.

Neem nu het slaapsysteem. Bij TMC Wonen merk je aan alles dat er echt met je mee wordt gedacht. Wanneer je op zoek bent naar een nieuw slaapsysteem, krijg je eerst een intakegesprek en daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de slaap-ID. Deze sensor krijg je een aantal nachtjes mee en daarmee wordt in kaart gebracht hoe je slaapt, hoe vaak je draait, in welke houding je lichaam ligt, wat je slaapritme is en wat je lichaamstemperatuur doet als je slaapt. Al die informatie vormt de basis voor een slaapsysteem dat perfect bij jou past.

Naast een comfortabel slaapsysteem, willen we natuurlijk ook dat het de slaapkamer een bepaalde uitstraling heeft. Dat wordt voor een deel bepaald door het meubel, maar ook de aankleding van het bed is bepalend voor de sfeer in de slaapkamer. Die sfeer wordt gecreëerd door middel van mooi beddengoed, de juiste hoeslakens en eventueel tot in de kleinste details afgewerkt met kussentjes en andere accessoires. Uiteindelijk heeft TMC Wonen maar één missie: een tevreden klant. Dus daar hoef je niet wakker over te liggen.

Dé oplossing voor jouw slaapprobleem?